

## HONG KONG 2016 IN-HOUSE LEGAL SUMMIT RENAISSANCE HONG KONG HARBOUR VIEW HOTEL - 13 SEPTEMBER

Timing	AGENDA
8.20am	Registration and Refreshments
8.50am	Welcoming Remarks by the Conference Chairperson (5mins)
8.55am	Keynote Address By Guest-Of-Honour (20mins) In-House Lawyers & The Rule of Law The Honourable Mr Justice Robert Tang Kwok Ching, SBS, Permanent Judge, Hong Kong Court of Final Appeal
9.15am	<ul> <li>Presentation : Hong Kong Competition Ordinance and Anti-Trust Practices (30mins)</li> <li>Assessing the impacts of the competition ordinance on different business sectors "before" and "after" the ordinance came into effect</li> <li>Challenges faced by businesses in complying with the ordinance to date</li> <li>Tips on how in-house counsels can best comply with commission investigations and enforcements from recent practices</li> <li>Feedbacks gathered from businesses and industries to date so far regarding implementation of the competition ordinance</li> </ul>
	Philip Monaghan, Executive Director (General Counsel), Hong Kong Competition Commission
9.45am	Refreshment Break (30mins)
10.15am	<ul> <li>Presentation: Managing Third Party Risk – The Importance of Due Diligence (50mins)</li> <li>What is adequate</li> <li>Tips and Hints to making your own research more effective</li> </ul>
	Case Studies
	Dean Ward, Head of Risk Specialist, North Asia, Thomson Reuters
11.05am	<ul> <li>Presentation: Evolving Challenges from China's Changing Economy – Economic Outlook, Opportunities and Impacts (45mins) <ul> <li>China's Key Regulatory Trends and 13<sup>th</sup> Five Year Plan (2016 – 2020)</li> <li>China's hottest sectors for private equity investments and M&amp;A</li> <li>China regulatory environment in terms of capital and currency restrictions, investment structures and approval procedures</li> <li>Roles of Hong Kong legal services sector under China's "Belt and Road" initiative</li> </ul> </li> </ul>



	Raymond Min-Yaw Goh, Director, Global Investments , Legal & Compliance, Anbang International Holding Co Limited
11.50am	<b>Cybersecurity and Digital Protection</b> <b>Panel : Online Infringement and Digital Brand Protection in China: What In-house Counsel</b> <b>Need to Know</b> (45mins)
	Moderator: Dennis Cai, President of Policy and Compliance, Dot Trademark TLD Holding Company Limited
	Panelists: To be Confirmed
12.35pm	Networking Luncheon (60mins)
1.35pm	<ul> <li>Panel: How Technology can help In-House Counsels to Work better? (50mins)</li> <li>Understanding the importance of adopting tech for in-house counsels</li> <li>Facing the pressure of to "do more with less" mindset</li> </ul>
	<ul> <li>Adopting cutting edge technologies to add business value to in-house legal departments</li> </ul>
	<ul> <li>Making technologies a valuable ally and not a stumble block</li> <li>Is your CIO or IT department ready to meet the challenges of implementing legal tech ?</li> </ul>
	Moderator: To be Confirmed
	Panelists: Tyson Wienker, Managing Director, LexisNexis Greater China Brian Downie, General Manager - Legal (Operations & Growth Business) at MTR Corporation
	Limited Anson Bailey, Partner, Business Development China, KPMG
2.25pm	Philippine Exclusive Focus Session (45mins)
	Presentation: The Philippine Data Privacy Act of 2012 and its implementing rules and regulations Atty. John Paul M. Gaba, Partner and Monitor, Intellectual Property Department ACCRALAW (Philippines)
	<ul> <li>Presentation: The Philippine Competition Act</li> <li>Extraterritorial application</li> </ul>
	<ul> <li>Prohibited acts - anti-competitive agreements and abuse of dominant position</li> <li>Merger control - compulsory notification for mergers and acquisitions</li> </ul>
	Atty. Francisco Ed. Lim, Senior Partner, Litigation and Dispute Resolution Department



	ACCRALAW
3.10pm	<ul> <li>Panel: Benefiting from Asia M&amp;A Opportunities (40mins)</li> <li>Pre-merger due diligence, post-merger workforce and process integration</li> <li>Tackling corruption and bribery risks</li> <li>Tech Driven M&amp;A - Ensuring IP compliance during takeover</li> <li>Benefiting from distressed M&amp;A Opportunities</li> <li>Addressing data privacy and security issues in M&amp;A deals</li> <li>Breach of contract and damage award during M&amp;A takeover</li> </ul>
	Moderator: To be Confirmed Panelists: Sasha Kalb, Vice President Risk and Compliance, APAC, American Express Global Business Travel Eric Lai, General Counsel, Huarong International Open For Sponsorship
3.50pm	Refreshment Break (20mins)
4.10pm	<ul> <li>Panel: Cross-Border Data Protection and Privacy Management - What In-House Counsels</li> <li>Need to Know? (40mins)         <ul> <li>Update on cybersecurity laws, data protection &amp; privacy enforcement in Hong Kong</li> <li>Mitigating the legal implications and risks of the Schrems decision on safe harbour arrangements, cross-border disclosure and international legal governance</li> <li>Understanding the associated risks if your company data has been exposed – theft of research and IP data, client information leak, financial crimes and other common risks</li> <li>Protecting your company against cases of sensitive data leaks and security breaches</li> <li>Moving forward in enforcing data protection and privacy in Hong Kong</li> </ul> </li> <li>Moderator:         <ul> <li>Kapil Kirpalani, Vice President, Legal and Compliance Officer, HarbourVest Partners</li> </ul> </li> </ul>
	Panelists: Sandra Liu, Senior Legal Counsel, Office of the Privacy Commissioner for Personal Data, Hong Kong Lily Chan, Director - Privacy, Data Protection & Cybersecurity, Corporate, External and Legal Affairs, Greater China Region, Microsoft Dennis Cai, President of Policy and Compliance, Dot Trademark TLD Holding Company Limited Michael Ting, Vice President, Chief Legal & Compliance Officer, Legal & Compliance – HK, Manulife
4.50pm	<ul> <li>Presentation: Cross-Border Dispute Resolution and Prevention (35mins)</li> <li>Implement safeguard measures when structuring deals and contracts</li> </ul>



	<ul> <li>Conducting clear and thorough due diligence</li> </ul>
	<ul> <li>Ensuring effective communications within headquarters and with clients</li> </ul>
	<ul> <li>Developing a strategy for your cross border dispute</li> </ul>
	<ul> <li>How to choose between litigation and Alternative Dispute Resolution (ADR) ?</li> </ul>
	Sze Kuan Sim, Vice President, Legal Affairs at Bracell Limited Open For Sponsorship
5.25pm	Closing Remarks from Conference Chairperson (5mins)
5.30pm	End of ALB Hong Kong In-House Legal Summit 2016

## **Workshop Sponsors**









**Associate Sponsors** 





## **Supporting Media Partner**



**Proudly Presented By** 

Thomson Reuters Corporation Pte Ltd (Company Registration No. 199606134Z) 18 Science Park Drive, Singapore 118229 Tel: +65 6775 5088 Fax: +65 6333 0900





